• Paid
  • Event has ended

Premiera e "La Traviata" nga Guiseppe Verdi

  • 0 followers
  • 3200 Kirkham St

Description

Një ndër veprat më ikonike të mjeshtrit të operës Giuseppe Verdi, do të shfaqet edhe në Prishtinë!Produksioni i parë i “LA TRAVIATA” nga Opera e Kosovës në bashkëpunim me Operën Shtetërore të Stara Zagorës (Bullgari), Teatrit të Operës dhe Baletit në Tiranë (Shqipëri) dhe Filharmonisë së Kosovës – premierë më 15 dhe 17 dhjetor 2022.

Photos

Category

  • Art

Comments

Hosted by

  • $
  • Open now
0/5
  • 0
  • 1482 46th Ave

About Us

We invest in, develop, and test models of collaboration and innovation.

Contact Us.  

Ready to R3think Everything?

Join Team #R3SET

© 2023 Reaction Foundry | Sitemap